OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Sluitingen

In deze module maken we kennis met meerdere sluitingen waarvan we er enkele gaan realiseren zoals het ‘kapittelslot’, het ‘haakslotje’ en een eigen ontworpen designslot. We maken ook een scharnierarmband met bijhorend scharnierslot en enkele veiligheidssloten zoals het kettingslotje en het gekende ‘achtje’. Daarnaast maken we kennis met soorten gietprocédés zoals de Delftse gietmethode en het verloren-was- procédé, waarbij we er zelf ook enkele zullen toepassen zoals het gieten in ossa-sepia, het afmouleren met koudrubber en decoratief gieten in blik.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.