OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Spaans 1 in 90% afstandsonderwijs

Spaans 1 afstand is een cursus bedoeld voor de complete beginner maar ook voor mensen die ooit Spaans hebben gevolgd en hun kennis willen opfrissen. De cursus is gericht op praktisch taalgebruik in diverse situaties, gaande van standaardsituaties, zoals logement boeken, bestellen op restaurant tot informele gesprekken over dagdagelijkse beslommeringen. Praktisch taalgebruik betekent echter niet het ontbreken van grammatica. Deze wordt aangeboden en dient, net zoals de woordenschat, om tot een correct taalgebruik te komen.

Spaans 1 afstand is volledig in afstandsonderwijs, via ons eigen leerplatform, waardoor je het ritme en de focus van het leerproces grotendeels zelf kan bepalen. De cursus wordt aangeboden op het leerplatform in een downloadbare versie, maar er worden ook interactieve oefeningen, presentaties, instructievideo’s, etc. aangeboden die je door de moeilijkste aspecten van de grammatica zullen loodsen.

Afstandsonderwijs wil echter niet zeggen dat je er alleen voor staat. Er is ondersteuning van de leerkracht indien nodig en er worden ook online vragenuurtjes voorzien. Net zoals de mondelinge vaardigheid ingeoefend kan worden in een online klaslokaal op vastgelegde momenten in samenspraak met de deelnemers en de leerkracht. Deze onlinemomenten zijn voor het grootste deel vrijblijvend en zullen zeker niet wekelijks worden georganiseerd.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Spaans waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: €180
Gedeeltelijke vrijstelling: €36
Volledige vrijstelling: €0


LESMATERIAAL regio Brugge - Heist

Syllabus: €5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

De officiële naam van deze module is Breakthrough of 1.1.
In het Europees referentiekader is dit niveau A1.


 

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet langer betaald worden met opleidingscheques.

Op de website van de VDAB vind je volgende informatie:

  • Wie komt er in aanmerking voor opleidingscheques?

  • Hoe bestel je opleidingscheques?

  • Voorwaarden

Vlaams opleidingsverlof (voorheen Educatief verlof)

Voor deze module kan je geen Vlaams opleidingsverlof aanvragen.