OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Spaans 3A (korte cursus dienstencentrum Oostende) (Threshold 1A)

Nu we de basis onder de knie hebben, is het tijd om de Spaanse taal verder uit te breiden.

Dit betekent concreet dat we geleidelijk aan overschakelen van de tegenwoordige tijd naar de verleden tijd en dat we ook zullen kunnen vertellen wat we aan het doen zijn en wat we van plan zijn te doen.

Thema’s als gezondheid en sport, de typische Spaanse feesten en recepten alsook het signaleren en oplossen van problemen in een hotel/restaurant/luchthaven zorgen voor het aanleren van de geschikte woordenschat en het inoefenen van vooral communicatieve vaardigheden.

En daarnaast is er natuurlijk ook plaats voor wat toerisme en cultuur in de Spaanstalige wereld en een reis doorheen Latijns-Amerika en Spanje.

Tenslotte speelt de leerkracht in op de interesses van de groep en wordt met eigen materiaal een stuk grammatica ter verduidelijking herhaald.

Een “muy interesante” cursus om je passie voor de Spaanse taal en cultuur aan te wakkeren en op redelijk goed niveau te communiceren.

Inschrijvingen

Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: €90
Gedeeltelijke vrijstelling: €18
Volledige vrijstelling: €0

LESMATERIAAL

Odit overzicht vind je het lesmateriaal voor deze module.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Spaans 3 heb je een certificaat van Spaans Richtgraad 1 nodig.
Heb je geen certificaat van Spaans Richtgraad 1?

Aan de hand van een vrijstellingsproef kan je hiervan vrijgesteld worden.
Via dit formulier kan je je registreren voor een vrijstellingsproef.

De officiële naam van deze module is Threshold 1 of 2.1.
In het Europees referentiekader is dit niveau B1-.