OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Speciale behandelingen - Klassieke en hedendaagse verzorgingen van het lichaam

In het onderdeel Klassieke verzorgingen leer je anti-cellulitebehandelingen uitvoeren en hals, decolleté en buste verzorgen. Je krijgt weliswaar voldoende theoretische achtergrond om de technieken juist te kunnen toepassen. In het onderdeel Hedendaagse verzorgingen leer je de laatste nieuwe trends in allerhande lichaamsbehandelingen: hotstonemassage, kruidenstempelmassage, rugverzorging, behandeling van zware en vermoeide benen ... Ook hier wordt de praktijk grondig met theorie onderbouwd.

Na het afronden ontvang je van elke afzonderlijke module een deelcertificaat.

Deze opleiding loopt over een volledig schooljaar, met 1 lesmoment per week.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module komt in aanmerking voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Deze module komt in aanmerking voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.