OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Streekgerechten

In deze module verfijnen we onze bereidingstechnieken en leren we werken met streekgebonden producten uit zowel binnen- als buitenland. De nadruk ligt op het zelfstandig werken met veel aandacht voor productkennis en technieken. 

Verfijnde gerechten zijn dan ook de basis van deze module.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Streekgerechten waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 195

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Streekgerechten heb je een deelcertificaat van alle modules Hulpkok nodig.