OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Taarten op basis van gistdegen

We kennen allemaal zanddeeg, bladerdeeg en brokkeldeeg.

In de module Taarten op basis van gistdegen werken we met een deeg dat een klein percentage gist bevat, taartbodemdeeg genaamd. De hoofdingrediënten in dit deeg zijn melk, eieren, gist, suiker, boter en bloem. Het eindproduct heeft een korte afbeet en een zalig mondgevoel.

In de loop van de module bereiden we taarten (groot en klein) met diverse vullingen en fruitsoorten … Enkele voorbeelden zijn: fruittaarten (open en gesloten), rijst- en flantaarten, vlaaien, crumbletaarten … Ook eierkoeken, tarte Tropézienne, galette au sucre … komen aan bod.

Gebak om van te watertanden.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Taarten op basis van gistdegen waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 105

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Bakkerij