OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Trendy koken

Wil je kennismaken met de klassiekers uit grootmoeders keuken aangepast met een hedendaagse moderne toets ? Dan kan je hier terecht! Zowel alledaagse, Europese, niet-Europese gerechten als feestelijke gerechten staan op het programma, zodat je je huisgenoten en gasten bij elke gelegenheid iets heerlijks kunt voorschotelen!

Deze module bevat ook tal van tips om met gewone producten een bijzondere maaltijd te bereiden. De presentatie van de gerechten onder het motto “het oog wil ook wat" komt zeker aan bod. Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan aperitief met bijhorende hapjes.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Trendy koken waarvoor je je online kan inschrijven. 

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht Wervik € 140 

Regio Brugge € 100

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.