OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Troubleshooting pc & hardware (Eenvoudige hard- en softwareproblemen)

Deze cursus is een vervolg op de Windows 10 cursus.

Je leert soft- en hardware-problemen die vaak voorkomen bij computers met Windows 10 oplossen en indien mogelijk voorkomen.

Om je uit te slag te kunnen trekken met je pc, leer je over gebruikersaccounts, herstelpunten, back-ups, energiebeheer, firewall, malware, taakbeheer, software installeren, opstartoptimalisatie, schijfcontrole en schijfopruiming ...

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Troubleshooting pc & hardware (Eenvoudige hard- en softwareproblemen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Troubleshooting pc & hardware (Eenvoudige hard- en softwareproblemen) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.