OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Tweestuks/mantel

Deze module is een combinatie en een vervolg op de modules Tailleur/tweestuks en Jas/mantel. In samenspraak met de leerkracht kies je een model naar eigen keuze, zowel voor een tailleur of tweestuks en een jas of mantel. Er wordt dieper ingegaan op de moeilijkheidsgraad van de werkstukken en modieuze afwerkingstechnieken.

 

Inschrijvingen

Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Tweestuks/mantel heb je een deelcertificaat van Tailleur/tweestuks en Jas/mantel nodig.
Heb je geen deelcertificaat Tailleur/tweestuks en Jas/mantel ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Tailleur/tweestuks en Jas/mantel.

Is Nederlands niet je moedertaal en kan je niet naaien, dan heb je best een deelcertificaat 2.2 Nederlands behaald om te kunnen starten in een naaicursus. Kan je al wat naaien, dan kan je aan de opleiding Naaien beginnen met een deelcertificaat 1.2 Nederlands.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.