OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Verfijnd patchwork en borduren

Verfijnd patchwork en borduren is een vervolg op de initiatiecursus Patchwork en borduren. Je past meerdere gevorderde borduurtechnieken toe, zoals de molatechniek op een rolkussen, zwartborduurwerk op een tas of naaldschilderwerk op een jeans of op een tafelkleed. Om in te stappen in deze module heb je voorkennis nodig. 

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Verfijn patchwork en borduren waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Verfijnd patchwork en borduren heb je een deelcertificaat van Patchwork en borduren nodig.
Heb je geen deelcertificaat van Patchwork en borduren ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Patchwork en borduren.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.