OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Vervaardiging omkastingen 4de jaar

In deze module leert de cursist, met aandacht voor het welzijn en veiligheid van zichzelf en derden, omkastingen voor verwarmingselementen, rolluiken en andere te bekleden delen te vervaardigen. De cursist leert zijn werkzaamheden organiseren met oog op de productie, en rekening houdend met de plaatsing- en transportmogelijkheden. Het gebruik en het instellen van houtbewerkingsmachines die specifiek zijn voor het verfraaien met binnenschrijnwerk. Ook leert de cursist hoe soorten materialen moeten verwerkt worden en grondstoffen moeten beheerd worden.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Vervaardiging Omkastingen waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 60
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 13

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Vervaardiging Omkastingen heb je een deelcertificaat van Werkvoorbereiding houtbewerking en Machinale houtbewerking nodig.
Heb je geen deelcertificaat van voorgaande modules?

Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van deze modules.