OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Vet- en kookdegen

De benaming kookdeeg klinkt misschien niet bekend in de oren, maar als we spreken over soezenbeslag dan gaat er misschien een belletje rinkelen.

We kennen allemaal wel een eclair of soezen van bij de bakker, maar in deze cursus gaan we er dieper op in. We starten met de basis: een soes, een eclair, het traditionele zwaantje, ... maar eens we dit onder de knie hebben schakelen we over op andere creaties: sneeuwballen met chocoademoussen, mekken met aardbeien, ...

Naar het einde toe leren we dat soezenbeslag kan verwerkt worden tot taarten, denk maar aan de Saint-Honoré of de tartes maison.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Vet-en kookdegen waarvoor je je online kan inschrijven. 

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.


Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling:  € 0

LESMATERIAAL
Verplicht € 105

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.