OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Videobewerking basis

Je kan al prachtige foto’s maken met je fototoestel, maar je wil er ook mee leren filmen zoals een echte reclamemaker?

Op tv zie je heel veel dat gefilmd is met een spiegelreflexcamera en de meeste fototoestellen die nu op de markt komen, zijn in staat om  in 4k te filmen. Niets houdt je dus nog tegen om je te lanceren in deze module Videobewerking basis. 

We starten met de instellingen om correct te filmen en je leert ook werken met microfoons, geluidsbewerking, lichtopstellingen en beweging tijdens de opname. Ten slotte leer je hoe je een mooie montage kan maken met het programma DaVinci Resolve, een gratis videobewerkingsprogramma.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Videobewerking basis waarvoor je je online kan inschrijven. 

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling:  18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Digitaal lesmateriaal € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling. 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag. 

Voorkennis

Bij voorkeur heb je het deelcertificaat van de module Foto A.