OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Visgerechten

We profiteren en genieten in deze module van het voordeel dat we een enorme keuze aan verse vissoorten hebben, vooral uit de Noordzee.

In deze module bereiden we zowel koude als warme vis, telkens met de aangepaste garnituren.

Zeer belangrijk in deze module zijn ook de sausbereidingen die noodzakelijk zijn om de vis nog beter tot zijn recht te laten komen.

De visbereidingen variëren van gepocheerde tot gegrilde en gebakken vis. Niet onbelangrijk in deze module is het leren fileren van vis en hoe je een vis op de perfecte manier kan garen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Visgerechten waarvoor je je online kan inschrijven. 

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Oostende - foodbox Visgerechten dinsdag 18u00 - 22u00 8/9/2020 19/1/2021


 

 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 195

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Visgerechten heb je een certificaat van Hulpkok nodig.