OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Vleesgerechten

In deze module leer je hoe het vlees te versnijden, bewerken, op te binden, te kruiden en vooral te garen zoals braden, bakken, stoven, roosteren... Ook vacuüm bereidingen en moderne technieken komen aan bod.

Inschrijvingen

In het schooljaar 2020-2021 wordt deze module pas in januari ingericht.

 

 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 195

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Vleesgerechten heb je een certificaat van Hulpkok nodig.