OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Website en webshop met WordPress 1 (Websiteproductie 1)

WordPress is het meest populaire platform waarmee blogs, websites en webshops worden gemaakt. Naar schatting (vanuit officiële bronnen) bestaan er ruim 76,5 miljoen blogs, websites en webshops die met WordPress zijn gemaakt en dagelijks komen er zo'n 50.000 bij.

Bovendien is WordPress volledig gratis en bestaan er talloze thema's en plug-ins die je toelaten snel en gemakkelijk je eigen website te bouwen en te beheren.

Aan de hand van verschillende projecten leer je met WordPress werken en maak je kennis met diverse thema's, plug-ins en widgets. Met elk project leer je een ander aspect van WordPress kennen. Zo krijg je ideeën om je eigen website, blog of website te vorm te geven.

Verder optimaliseer je de inhoud van je project in functie van zoekmachines, de integratie van Google Analytics en sociale media. Je maakt kennis met de Europese regelgeving over de beveiliging van persoonlijke gegevens.

Je leert

  • een lokale ontwikkelomgeving maken;
  • WordPress installeren en instellen;
  • een thema installeren en instellen (customizer);
  • media, afbeeldingen en andere beeldmateriaal voorbereiden en optimaliseren voor het web;
  • berichten en pagina's maken;
  • inhoud structureren (dynamische versus statische inhoud);
  • plug-ins installeren en configureren;
  • widgets gebruiken;
  • een back-up maken van een project en terugzetten;
  • zelf een logo en een favicon maken, beide geoptimaliseerd voor het web.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Website en webshop met WordPress 1 (Websiteproductie 1) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.