OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met iPad en iPhone 2 (ICT in een educatieve context: E-communicatie, internet en online diensten)

Je leert je toestel niet alleen manueel, maar ook spraakgestuurd bedienen. Daarnaast leer je je iPad en iPhone gebruiken om:

  • je klantenkaarten bij te houden en te gebruiken;
  • je afspraken bij te houden in een agenda;
  • naar de radio te luisteren;
  • tv te kijken;
  • oude foto’s in te scannen en digitaal te bewerken;
  • wenskaarten te maken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met iPad en iPhone 2 (E-communicatie, internet en online diensten) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werken met iPad en iPhone 2 (E-communicatie, internet en online diensten) is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de module Werken met iPad en iPhone 1 (Aan de slag met ICT) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.