OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met Lightroom 1 (Start to create)

Dit pakket richt zich voornamelijk tot de fotoliefhebber die zijn afbeeldingen op een professionele manier wil verbeteren en ontwikkelen.

Lightroom is het programma bij uitstek voor de optimalisatie van jouw RAW-afbeeldingen. Stapsgewijs leer je alle aspecten van Lightroom ontdekken aan de hand van voorbeeldfoto’s. 

Je maakt kennis met de werkruimte, catalogi en de verschillende modules waarop het programma is gebaseerd.

Tijdens de klassikale lessen leer je RAW-afbeeldingen importeren, beheren, ontwikkelen en exporteren. Lightroom biedt ook de leuke optie om foto’s op geografische kaarten te plaatsen.

Verder leer je hoe je presentaties, web galeries, HDR- en panorama-afbeeldingen samenstelt en hoe je met Lightroom fotoboeken maakt en publiceert.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met Lightroom 1 (Start to create) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werken met Lightroom 1 (Start to create) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.