OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met Lightroom practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen)

Lightroom practicum 1 is een fotografiepracticum voor wie eerder Digitale fotografie 1 tot en met 3 heeft gevolgd. Een goede kennis van je camera en je computer is een vereiste. Al doende leer je met Lightroom werken.

Je past de Lightroom-technieken toe op de foto’s die je maakt tijdens gezamenlijke praktijkopdrachten. Dit is dus de ideale combinatie van fotografie in de praktijk en nabewerking. Door deze praktische toepassing ontwikkel je een workflow in Lightroom. Zo leer je met het programma werken op een efficiënte en vlotte manier.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met Lightroom practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werken met Lightroom practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Werken met Lightroom 1 (Start to create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.