OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met Lightroom practicum 4 - 40LT (Creatief met beeld en geluid: complexe producties)

De module Werken met Lightroom practicum 4 vindt plaats op zaterdag, om de twee weken. Dit kunnen ook daguitstappen zijn.

We werken volgens de fotografische interesses van de cursisten en ook de afwerking van de beelden op de computer komt aan bod.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met Lightroom practicum 4 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 60
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werken met Lightroom practicum 4 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Werken met Lightroom 1 (Start to create) en Werken met Lightroom practicum 3 (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Werken met Lightroom practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen) en Werken met Lightroom practicum 2 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.