OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met natuurlijke materialen

In deze module worden technieken aangeleerd om natuurlijke materialen zoals papier en karton, hout, steen, recyclagemateriaal, kurk, materialen uit de natuur, te bewerken en te verwerken tot een decoratief geheel, zoals onder andere beelden, schilderij.
Aan de hand van verschillende technieken (lijmen, verharden, assembleren, schilderen, kneden …) maak je creatieve gebruiks- en siervoorwerpen voor in huis en tuin.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met natuurlijke materialen waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.