OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met niet-natuurlijke materialen

In deze module worden technieken aangeleerd om niet-natuurlijke materialen, zoals glas, isomo, knopen, metalen, kunststoffen, lijmen, soorten klei en recyclagemateriaal te bewerken en te verwerken tot een decoratief geheel.
Aan de hand van verschillende technieken (snijden, zagen, verharden, schilderen, lijmen ...) maak je creatieve gebruiks- en siervoorwerpen voor in huis en tuin.
De nieuwste producten zoals klei- en lijmsoorten en verven leer je kennen en verwerken tot een decoratief werkstuk zoals beelden, decoratie, schilderijen, lampen en tuindecoratie.

Inschrijvingen

Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.