OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met smartphone en tablet 1 (Aan de slag met ICT)

Net een Android smartphone of tablet gekocht? Heb je het gevoel dat je je toestel niet optimaal benut? Dan is deze module beslist voor jou. 

In deel 1 leer je werken met de basisfuncties, zoals opstarten, afsluiten en herstarten. Je leert ook wat het verschil is tussen wifi en 4G/5G en hoe je je toestel hiermee moet verbinden.

Vervolgens leer je de basishandelingen, zoals vingerbewegingen gebruiken, een app opstarten en afsluiten, het toetsenbord verkennen, het start- en vergrendelingsscherm personaliseren, snelkoppelingen maken en ordenen ... Je maakt kennis met heel wat instellingen van je toestel.

Uiteraard leer je ook telefoneren en berichten versturen.

Daarnaast leer je werken met de ingebouwde apps, en leer je ook zelf apps installeren, beheren en updaten via de Play Store. Je surft op het internet en werkt met e-mail.

Het is de bedoeling dat je tijdens deze lessenreeks je eigen toestel gebruikt.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met smartphone en tablet 1 (Aan de slag met ICT) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: prijs afhankelijk van de locatie waar je de module volgt.

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.