OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met smartphone en tablet 2 (E-communicatie, internet en online diensten)

Heb je de module Werken met smartphone en tablet deel 1 achter de rug en wil je nog meer uit je toestel halen?

In deel 2 gaan we dieper in op een aantal handige mogelijkheden en extra toepassingen.

De volgende onderwerpen komen aan bod: apps installeren en beheren, je agenda bijhouden, WhatsApp gebruiken, op het internet surfen  (uitdieping deel 1), je contactpersonen (adresboek) beheren, je bestandsbeheer bijhouden, allerlei media importeren, je toestel synchroniseren met andere, foto’s nemen, beheren en bewerken, een goede back-up maken ... Dit alles zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Je leert dit met voorbeelden en oefeningen. Het is de bedoeling dat je tijdens deze lessenreeks je eigen toestel gebruikt.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met smartphone en tablet 2 (E-communicatie, internet en online diensten) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werken met smartphone en tablet 2 (E-communicatie, internet en online diensten) is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de module Werken met smartphone en tablet 1 (Aan de slag met ICT) te behalen.