OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werken met smartphone en tablet 4 (E-planning en informatiemanagement) kopie

In deze laatste module van de modulereeks Werken met smartphone en tablet worden nog heel wat apps van de Play Store behandeld. Ook hier is het de bedoeling dat je je eigen toestel gebruikt.

Deze module is zeer praktisch gericht en zorgt ervoor dat je volledig onafhankelijk je toestel kan gebruiken.

Een greep uit het mogelijke aanbod: MyShopi, Joyn, Payconiq by Bancontact, Bpost Mobile, De Lijn, NMBS, Fietsknoop, Instagram, Itsme, Doccle, Ziekenfonds, MyBelgium, Helena, Cozo ...

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werken met smartphone en tablet 4 (E-planning en informatiemanagement) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werken met smartphone en tablet 4 (E-planning en informatiemanagement) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten nodig. We raden je ook aan om eerst het deelcertificaat van de module Werken met smartphone en tablet 3 (E-Services) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.