OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Werkplekleren scheepsnavigatie

Je leert:

  • het schip besturen en ook voldoen aan de Engelstalige roercommando’s;
  • een veilige brugwacht handhaven;
  • een goede wacht handhaven, zowel op zicht als op gehoor;
  • over het toezicht op en de controle van een veilige wacht en hoe je hiertoe kan bijdragen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Werkplekleren scheepsnavigatie waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 10

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Werkplekleren scheepsnavigatie heb je een deelcertificaat van de modules Scheepveiligheid, Navigatie-instrumenten, Communicatie en SAR, Zeevaartkunde, Radar en navigatiesystemen, Meteo, Kaartpassen en getijden, Scheepvaartreglementen en Technologie manoeuvre nodig.