OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Windows 10 deel 1 (Bestanden offline en online organiseren en beheren)

In deze module maak je kennis met het meest gebruikte besturingssysteem van de pc, namelijk Windows 10.

Je leert hoe je verschillende accounts kan aanmaken en hoe je ermee kan werken.

Er komen verschillende Windows-10--apps aan bod, zoals Agenda, Mail, Contacten, Edge, Kaarten ... Je leert je bureaublad aanpassen, je pc personaliseren, met Windows Verkenner werken, het schrijf- en programmabeheer gebruiken en Windows 10 configureren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Windows 10 deel 1 (Bestanden offline en online organiseren en beheren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 23

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Windows 10 deel 1 (Bestanden offline en online organiseren en beheren) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.