OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Windows 10 deel 2 (Installatie en configuratie)

In deel 2 van deze cursus ga je meer de technische kant op. Je leert:

  • je harde schijf partitioneren;
  • Windows 10 installeren;
  • veilig een back-up maken;
  • Windows 10 onderhouden;
  • de beveiliging van je pc verzekeren;
  • het besturingssysteem verder optimaliseren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Windows 10 deel 2 (Installatie en configuratie) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Windows 10 deel 2 (Installatie en configuratie) heb je een certificaat van Start to ICT nodig. We raden je ook aan om het deelcertificaat van de module Windows 10 deel 1 (Bestanden offline en online organiseren en beheren) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.