OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Word 2019 deel 3 (Functies automatiseren)

In deze module leer je alles over het maken van grote en complexere documenten. De volgende aspecten komen hier onder andere aan bod: titelblad, inhoudsopgave, verschillende kop- en voetteksten in een document, secties, voetnoten …

Daarnaast maak je kennis met Formules, WordArt, SmartArt, Grafieken en Bouwstenen. Je voert ook gegevens uit andere programma’s in in Word.
Ten slotte leer je professionele publicaties maken, zoals folders, brochures, flyers, visitekaartjes …

In deze module wordt de nadruk gelegd op de aanpak van een Wordopdracht: wat doe je best eerst en waarom?

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Word 2019 deel 3 (Functies automatiseren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Word 2019 deel 3 (Functies automatiseren) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Word 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken) nodig. We raden je ook aan om eerst het deelcertificaat van de module Word 2019 deel 2 (Teksten verwerken) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.