OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Word 2019 deel 4 (Content integreren)

In deze module specialiseer je je verder aan de hand van workshops. Op deze manier krijg je nog meer ervaring en leer je op een gestructureerde wijze complexere opgaven feilloos maken. Kortom, na deze module heeft Word geen geheimen meer voor jou!

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Word 2019 deel 4 (Content integreren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Word 2019 deel 4 (Content integreren) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module Word 2019 deel 1 (Eenvoudige content aanmaken) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules Word 2019 deel 2 (Teksten verwerken) en Word 2019 deel 3 (Functies automatiseren) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.