OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Bromfiets

Diagnose en herstelling motorfietsen

In deze module leert men een diagnose te stellen met als doel motorfietsen te herstellen. Deze handelingen worden uitgevoerd rekening houdend met de richtlijnen van de constructeur en de milieunormen, gebruikmakend van de passende gereedschappen en meetapparatuur. Er is daarnaast ook aandacht voor de administratieve afhandeling en het rapporteren van het eigen werk aan verantwoordelijke, collega’s en klanten. Men leert tevens zijn werkplek en de gereedschappen opruimen, onderhouden en afval correct sorteren.

Lees meer

Assemblage bromfietsen en motorfietsen

In deze module leert men een bromfiets en motorfiets assembleren en rijklaar maken volgens de voorschriften van de constructeur. Tijdens de assemblage wordt gebruikt gemaakt van producten, gereedschappen en machines, die noodzakelijk zijn om deze handelingen oordeelkundig uit te voeren. Er is daarnaast ook aandacht voor de administratieve afhandeling en het rapporteren van het eigen werk aan verantwoordelijke, collega’s en klanten. Men leert tevens zijn werkplek en de gereedschappen opruimen, onderhouden en afval correct sorteren.

Lees meer

Periodiek onderhoud bromfietsen en motorfietsen

In deze module leert men in het kader van een periodiek onderhoud herstellingen en vervangingen uitvoeren aan bromfietsen en motofietsen volgens de voorschriften van de constructeur. Er is daarnaast ook aandacht voor de administratieve afhandeling en het rapporteren van het eigen werk aan verantwoordelijke, collega’s en klanten. Men leert tevens zijn werkplek en de gereedschappen opruimen, onderhouden en afval correct sorteren.

Lees meer