OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Hulpkok

 

Deze kooklessen leiden tot het certificaat Hulpkok. De opleiding start met de basismodules Basis keuken, Initiatie Warme Keuken, Koude Keuken en Nagerechten. Daarna kan je je verder specialiseren in de modules Dagschotels met vlees en gevogelte of Dagschotels met vis.

 

 

Basis koken

Met de lessen Basis koken leer je de belangrijkste basistechnieken. Hier richten we de cursus Wild en gevogelte, Het weekmenu opstellen en Barbecue in.

Lees meer

Initiatie warme keuken

In deze module maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. Hier richten we volgende cursussen in: Wereldkeuken, Mediteranne keuken, Themakoken, Dagelijkse keuken, Franse keuken, Italiaans koken, Oosters koken, Koken voor gasten en Koken voor levensgenieters. Zoals je ziet een waaier aan mogelijkheden.

Lees meer

Koude keuken

In de module Koude keuken leer je verschillende basisbereidingen in de keuken uitvoeren. Je bereidt koude voor- en hoofdgerechten. Hier richten we de volgende cursussen in:Themakoken, Franse keuken, Vegetarisch en Koken voor gasten.

Lees meer

Dagschotels met vis

Deze module legt de nadruk op de bereidingstechnieken van een groot gamma van recepten met vis, schaal- en schelpdieren. Hier volg je de cursus Dagschotels met vis.

Lees meer

Dagschotels met vlees en gevogelte

Nadat je de basis van het koken onder de knie hebt, gaan we gericht verder. In de cursus Dagschotels met vlees en gevogelte leer je de basis voor alle bereidingen met vlees en gevogelte.

Lees meer

Nagerechten

In elke les van deze cursus bereiden we een warm en een koud nagerecht, een mooi afgewerkt gebak en een heerlijk ijsje. We maken niet zomaar een ijsje! We werken met verschillende smaken en technieken en voor elke ijsbereiding maken we bijpassende sausjes, koekjes, decoraties met fruit .... Hier komt de cursus Bakken en Nagerechten en ijsbereidingen aan bod.

Lees meer

Artikels die je kunnen interesseren

Bezoek Aziatische winkel

De cursisten van de module Wereldkeuken gingen op didactische uitstap naar de Aziatische winkel.

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je nog verdere informatie? Neem contact op met de coördinator 
isabel.doom@cvoscala.be.

 

Hou me op de hoogte.

Vul dit formulier in als je op de hoogte wenst gebracht te worden van het nieuwe aanbod.

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, Opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof