OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Kok

Na het behalen van het certificaat Hulpkok, die bestaat uit  de modules Basis keuken, Initiatie Warme Keuken, Koude Keuken, Dagschotels met vlees en gevogelte, Dagschotels met vis en Nagerechten, kan je je verder specialiseren tot Kok, in de modules Visgerechten, Vleesgerechten en Streekgerechten. Daarna vervolg je nog de opleiding met de module Dienst aan de kaart/keuken.

 

 

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je nog verdere informatie? Neem contact op met de coördinator 
isabel.doom@cvoscala.be.

 

Hou me op de hoogte.

Vul dit formulier in als je op de hoogte wenst gebracht te worden van het nieuwe aanbod.

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, Opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof