OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

MICROSOFT OFFICE EN WINDOWS

Microsoft Office is een kantoortoepassingspakket van Microsoft. Het Officepakket bestaat al vele jaren en wordt door miljoenen gebruikers wereldwijd gebruikt om administratieve taken uit te voeren. Het is een stevig uitgebouwd professioneel pakket met onder meer Word, Excel, PowerPoint en Outlook als voornaamste onderdelen.

Microsoft Excel

Microsoft Excel is het rekenbladprogramma van Microsoft Office. Je leert gegevens in te voeren, op te maken en je leert berekeningen te maken. Eenmaal je de invoer en de opmaak goed onder de knie hebt, leren we je formules te maken en functies te gebruiken. Je maakt grafieken en je automatiseert het geheel. Deze cursus is een echte aanrader voor iedereen die op kantoor werkt.

Lees meer

Microsoft Office

Microsoft Office biedt de gebruiker zowel Word, Excel, PowerPoint, Outlook en nog veel meer. Je kan leren met ieder pakket afzonderlijk te werken, maar de meerwaarde van het Office pakket is om alle onderdelen te laten samenwerken. In deze reeks cursussen leren we je werken in de afzonderlijke programma's en leren we je de programma's te laten samenwerken.

Lees meer

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint biedt de gebruiker de mogelijkheid om presentaties aan te maken. In de cursus leer je werken met dia's, objecten, tabellen, afbeeldingen en foto's. We hebben zowel aandacht voor de verschillende onderdelen die je kunt toevoegen aan de presentatie als de opmaak van de presentatie. Je leert een presentatie geautomatiseerd af te spelen als handmatig.

Lees meer

Microsoft Word

Microsoft Word is een professioneel tekstverwerkingsprogramma. Heb je nog maar weinig ervaring met de computer? Dan is dit een ideaal startpunt. Je leert heel wat standaardhandelingen die in zeer veel programma's bruikbaar zijn en je leert stap voor stap een document opmaken. Deze cursus is een must voor iedereen.

Lees meer

Outlook

Lees meer