OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Voetverzorger

Bij CVO SCALA kan je het certificaat Voetverzorger behalen.

De opleiding bestaat uit de Basis voetverzorging en de Aanvullende voetverzorging. Beide luiken omvatten 3 afzonderlijke modules, die samen aangeboden worden.

De Basis voetverzorging omvat volgende modules: Basiskennis voetverzorging, Initiatie voet- en nagelverzorging, Elementaire voetverzorgingstechnieken
De Aanvullende voetverzorging omvat volgende modules: Aanvullende technologie voetverzorging, Aanvullende voet- en nagelverzorging, Bijzondere voetverzorgingstechnieken.

Je volgt eerst de Basis voetverzorging, daarna kan je de Aanvullende voetverzorging volgen.

Na het afronden van zowel de Basis voetverzorging als de Aanvullende voetverzorging ontvang je het certificaat Voetverzorger.

Vrijstellingsproeven

Heb je reeds voorkennis en wens je een vrijstellingsproef af te leggen van één of meerdere modules, registreer je dan via dit formulier.

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze opleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Deze opleiding komt in aanmerking voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.

 

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je nog verdere informatie? Neem contact op met de coördinator 
caelle.seynhaeve@cvoscala.be