OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Zweeds

Ben je een echte fan van Wallander en andere spannende Zweedse tv-shows? Ben je van plan om een rondreis doorheen Zweden te maken? Of heb je gewoon zin om een minder gekende taal te leren? Wat je motivatie ook is om je te verdiepen in het Zweeds, in onze cursus zal je het zeker naar je zin hebben.

Vanaf de eerste les spreek je al Zweeds, want spreken staat bij ons centraal. Je leert communiceren in verschillende situaties: elkaar begroeten, jezelf en je familie voorstellen, praten over werk en hobby’s, boodschappen doen en shoppen, praten over het weer, reizen organiseren, op hotel gaan, praten over ziekte en gezondheid …

Stap voor stap leer je ook lezen en schrijven: ons lesmateriaal is gebaseerd op authentieke bronnen, zelfs in luister- en kijkfragmenten hoor je native speakers. Het materiaal is uiteraard afgestemd op volwassenen. Grammatica en woordenschat zijn bij ons geen doel op zich, maar middelen die je helpen om de taal beter te beheersen. In alle niveaus besteden we ook - zij het beperkt - aandacht aan cultuur en actualiteit.