OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Uitschrijven

1. Je wenst je zelf uit te schrijven

1.1 voor de start van de cursus

Wens je een cursus stop te zetten, vul dan voor de start van de cursus het formulier hiernaast in. De verzendingsdatum in de database geldt als bewijs. Bij uitschrijven voor de start van de cursus wordt het betaalde inschrijvingsgeld en het betaalde cursusmateriaal volledig terugbetaald. Dit is enkel mogelijk voor aanvang van de cursus.

Indien je je online inschreef, storten we bij annulering het betaalde bedrag terug op je rekening. Indien je je op een van onze secretariaten inschreef, mailen we je een onkostenstaat die je verder aanvult en ondertekend terugbezorgt aan het secretariaat.

1.2 na de start van de cursus

Uitschrijven tot één dag na de tweede lesdag kan, mits je ons een persoonlijk medisch attest voor ziekte (op jouw naam) bezorgt. Vul het formulier hiernaast in. De verzendingsdatum in de database geldt als bewijs. We storten het betaalde bedrag verminderd met 15 euro administratiekosten binnen de 6 weken terug op je rekening. Houd er wel rekening mee dat we tijdens de schoolvakanties dicht zijn. Indien je je op een van onze secretariaten inschreef, mailen we je een onkostenstaat die je verder aanvult en ondertekend terugbezorgt aan het secretariaat. Indien je je online inschreef en betaalde, kunnen wij de administratie zelf afwerken.

Ontvangen cursusmateriaal kan onder geen enkele voorwaarde worden teruggenomen.

Voor de opleiding Culinair brengen we ook de vastgelegde kostprijs van de verbruikte ingrediënten in mindering.

Agenda