OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

1.1 Uitschrijven voor de start van de cursus (volledige terugbetaling)

Wens je een cursus stop te zetten, vul dan voor de start van de cursus het formulier via de link hieronder in. De verzendingsdatum in de database geldt als bewijs. Bij uitschrijven voor de start van de cursus wordt het betaalde inschrijvingsgeld en het betaalde cursusmateriaal volledig terugbetaald. Dit is enkel mogelijk voor aanvang van de cursus.

Indien je je online inschreef, storten we bij annulering het betaalde bedrag terug op je rekening. Indien je je op een van onze secretariaten inschreef, mailen we je een onkostenstaat die je verder aanvult en ondertekend terugbezorgt aan het secretariaat.

Klik op DIT FORMULIER om je annulatie met volledige terugbetaling in orde te brengen.

1.2 Uitschrijven tot één dag na de tweede lesdag met persoonlijk medisch attest voor ziekte (gedeeltelijke terugbetaling)

Uitschrijven tot één dag na de tweede lesdag kan, mits je ons een persoonlijk medisch attest voor ziekte (op jouw naam) bezorgt. Vul het formulier via de link hieronder in. De verzendingsdatum in de database geldt als bewijs. We storten het betaalde bedrag verminderd met 15 euro administratiekosten binnen de 6 weken terug op je rekening. Houd er wel rekening mee dat we tijdens de schoolvakanties dicht zijn. Indien je je op een van onze secretariaten inschreef, mailen we je een onkostenstaat die je verder aanvult en ondertekend terugbezorgt aan het secretariaat. Indien je je online inschreef en betaalde, kunnen wij de administratie zelf afwerken.

Ontvangen cursusmateriaal kan onder geen enkele voorwaarde worden teruggenomen.

Voor de opleiding Culinair brengen we ook de vastgelegde kostprijs van de verbruikte ingrediënten in mindering.

Klik op DIT FORMULIER om je annulatie met gedeeltelijke terugbetaling in orde te brengen.

1.3 Uitschrijven vanaf de tweede lesdag (geen terugbetaling)

Je kan je nog steeds uitschrijven, maar je kan helaas geen terugbetaling meer krijgen. Het kan nog steeds belangrijk zijn om je uit te schrijven om zo hogere inschrijvingsgelden te vermijden in de toekomst:

  • Als je binnen een periode van 6 schooljaren – startend vanaf 1 september 2019 – dezelfde module al 3 keer volgde, betaal je vanaf de 4e inschrijving meer inschrijvingsgeld.
  • Voor volledig betalende cursisten en gedeeltelijk vrijgestelde cursisten (die ofwel € 0.60 of € 0.30 betaalden) bedraagt het verhoogde inschrijvingsgeld € 3,00 per lestijd.
  • Voor volledig vrijgestelde cursisten bedraagt het verhoogde inschrijvingsgeld € 1,50 per lestijd.

Klik op DIT FORMULIER om je annulatie zonder terugbetaling in orde te brengen.