MODULE

Snoeitechnieken

Vakgebied Groen / Opleiding Land- en tuinbouw

Snoeitechnieken


Je leert in deze module de snoeiwerkzaamheden plannen en organiseren en kan de diverse snoeitechnieken correct toepassen. Uiteraard is veiligheid prioritair en gebruik je de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens de praktijklessen. Je leert hoe je gevaarlijke situaties en risico’s tijdens snoeiwerken, zowel voor jezelf als voor anderen, kan vermijden. Je werkt ergonomisch en hygiënisch, met oog voor de bescherming van het milieu. Je leert gevaarlijke producten correct gebruiken, afval en restproducten sorteren en de werkruimte na de werkzaamheden efficiënt opruimen.

Bekijk hier enkele foto's

1 cursus

Bekijk het structuurschema

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar groen@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.