MODULE

Mac, iPhone en iPad 1

Vakgebied Informatica / Opleiding Mac, iPad en iPhone

Mac, iPhone en iPad 1


Aan de hand van praktische oefeningen leer je hoe de samenwerking tussen Mac en iPhone je digitaal leven kan vereenvoudigen. Je leert iCloud instellen en beveiligen, je bekijkt toepassingen en verkent verschillende apps in iCloud.

Je leert werken met de fotobibliotheek en Drive binnen iCloud en de handige functie ‘Zoek mijn iPhone’ of ‘Zoek mijn Mac’. Je leert je Mac, iPhone en iPad als gps gebruiken en routes uitstippelen voor wandelingen of fietsritten. Tot slot leer je ook documenten scannen, in pdf omzetten, verkleinen en digitaal tekenen om ze via e-mail te kunnen versturen.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar ict@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Vrijstellingsproeven

Voor sommige onderdelen van deze opleiding moet je beschikken over voorkennis uit de modules ‘aan de slag met ICT’ en ‘e-communicatie, internet en andere diensten’.

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor deze modules?

Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.