MODULE

Mac voor beginners 1

Vakgebied Informatica / Opleiding Mac, iPad en iPhone

Mac voor beginners 1


Sta je op het punt om een Mac-computer te kopen of heb je er onlangs een aangeschaft en ben je niet vertrouwd met het besturingssysteem van Mac? Dan is deze initiatiecursus wat je nodig hebt.

In deze cursus komen alle verschillende aspecten en onderdelen van Mac en het besturingssysteem Mac OS X aan bod. Je leert surfen op het internet, e-mailen, foto's importeren, facetimen, muziek aankopen en downloaden … Na deze cursus zal je beter, veiliger en gebruiksvriendelijker met je Mac kunnen omgaan.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar ict@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Vrijstellingsproeven

Voor sommige onderdelen van deze opleiding moet je beschikken over voorkennis uit de modules ‘aan de slag met ICT’ en ‘e-communicatie, internet en andere diensten’.

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor deze modules?

Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.