CURSUS

Realisaties kinder- en tienerkleding gevorderden

Vakgebied Mode en creatie / Opleiding Kinder- en tienerkleding

Wat leer je in deze cursus?

In de module Realisaties kinder- en tienerkleding gevorderden gaan we dieper in op de kennis en vaardigheden die nodig zijn bij het uitwerken van complexe modellen. Je oefent realisatietechnieken door middel van vooroefeningen of detailstudies. Er wordt veel aandacht besteed aan zelfstandig werken en kwalitatieve vakkennis.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar mode@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Praktische info - materiaal

Ben je een starter? Dan hoef je niet meteen een naaimachine aan te kopen. Je leerkracht adviseert je graag over een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij de aankoop van een naaimachine. Later in de opleiding is het wel beter als je je eigen naaimachine hebt. In de leslokalen zijn naaimachines, overlockmachines en strijkmateriaal beschikbaar. Werk je liever met je eigen naaimachine, breng ze dan gerust mee naar de les.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!