OPLEIDING

Frans

Vakgebied Talen

11 modules
2 cursussen

Frans


Reis je graag door la douce France? Wil je je mogelijkheden op de arbeidsmarkt aanzienlijk verhogen? Ben je een liefhebber van de Franse gastronomie of ben je een echte wijnfanaat? Wat je beweegredenen ook zijn, onze cursus Frans geeft je wat je zoekt en meer.

Vanaf de eerste les spreek je al Frans, want spreken staat bij ons centraal. Je leert communiceren in verschillende situaties en stap voor stap leer je ook Frans lezen en schrijven. Grammatica en woordenschat zijn bij ons geen doel op zich, maar middelen die je helpen om de taal beter te beheersen.

MODULES


Frans 1

Meer info

Frans 1A verlengd voor absolute beginners

Meer info

Frans 1A voor absolute beginners verlengd @home (Breakthrough)

Meer info

Frans 2

Meer info

Frans 3

Meer info

Frans voor horeca en toerisme (Open Module Richtgraad 2)

Meer info

Frans 4

Meer info

Frans 5

Meer info

Frans conversatieklas 1

Meer info

Excellent Frans spreken 1

Meer info

Excellent Frans spreken 2

Meer info

Bekijk het structuurschema

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!