MODULE

Basis Frans op het werk

Vakgebied Talen / Opleiding Frans

Basis Frans op het werk


Heb je regelmatig Frans nodig op je werk, maar voel je je niet altijd zeker om Frans te spreken of snel te reageren? Zoek je een praktische cursus waarmee je verrassend snel je zakelijk Frans kan verbeteren? In onze basiscursus Frans op het werk leer je in 1 semester specifieke uitdrukkingen en structuren die je nodig hebt aan de telefoon, in e-mails, een baliegesprek en in vergaderingen. Je leert regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die je kan gebruiken in front office en back office. De focus van de cursus ligt op lezen, luisteren, schrijven en spreken op niveau Frans 2 (Waystage A).

Voorkennis

Om in te stappen in Frans 2 heb je een deelcertificaat van Frans 1 nodig.

Heb je geen deelcertificaat van Frans 1? Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Frans 1.

Bekijk hier enkele foto's

Bekijk het structuurschema

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.