MODULE

Basis Frans voor horeca en toerisme

Vakgebied Talen / Opleiding Frans

Basis Frans voor horeca en toerisme


Werk je in een hotel, restaurant of café, maar ben je onzeker om je Frans te gebruiken? Werk je in de verkoop en wil je de toeristen meer kunnen zeggen dan ‘bonjour’ en ‘merci’?

Schrijf je in voor onze cursus Frans voor horeca en toerisme en leer in 1 semester aan de hand van concrete situaties spontaan en vlot Frans spreken en begrijpen. Wat je leert, kan je meteen inzetten op de werkvloer. De focus van de cursus ligt op mondelinge vaardigheid op het niveau Frans 2 (Waystage mondeling).

Voorkennis

Om in te stappen in Frans 2 heb je een deelcertificaat van Frans 1 nodig. Heb je geen deelcertificaat van Frans 1? Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Frans 1.

Bekijk hier enkele foto's

2 cursussen

Bekijk het structuurschema

Voorkennis nodig voor deze module

Je kan deze module pas volgen wanneer je voor onderstaande module(s) bent geslaagd.

Frans 1

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.