MODULE

Frans 1A Verlengd voor absolute beginners 100% AO

Vakgebied Talen / Opleiding Frans

Frans 1A Verlengd voor absolute beginners 100% AO


Heb je op school nooit Frans geleerd? Wil je graag een woordje Frans leren, ben je echt een absolute beginner en kan je online les volgen? Dan is onze cursus Frans 1A voor absolute beginners perfect voor jou! In de cursus leer je stap voor stap Frans spreken, schrijven, lezen en beluisteren. De leerkracht spreekt heel eenvoudig Frans en besteedt veel aandacht aan uitspraak. In deze cursus zie je de eerste helft van Frans 1 aan een rustig tempo.

Deze cursus is volledig online in afstandsonderwijs. Je volgt elke week in groep les op een vast moment. Je hebt enkel een toestel met internetverbinding, camera, micro, je vertrouwde werkplaats en een kopje koffie of thee nodig.

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

De officiële naam van deze module is Breakthrough of 1.1. In het Europees referentiekader is dit niveau A1.

Bekijk hier enkele foto's

Bekijk het structuurschema

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Extra info

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes via de nieuwsbrief.