CURSUS

Portugees op maat - specialisatie citytrip

Vakgebied Talen / Opleiding Portugees

Wat leer je in deze cursus?

Droom je er al langer van om naar Portugal te reizen, maar weet je niet hoe je dit kan organiseren? In deze korte cursus leer je kant-en-klare uitdrukkingen en woorden om tijdens je trip te gebruiken. Daarnaast krijg je heel wat praktische tips om je transport en logies te boeken, een bestemming te selecteren en leuke attracties te bezoeken.

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen. In deze open module worden geselecteerde doelen uit Portugees Richtgraad 1 behandeld.

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar talen@cvoscala.be

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Officieel certificaat

Onze taalmodules zijn erkend door het departement onderwijs en zijn gekoppeld aan de niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Na het behalen van de doelstellingen krijg je een officieel (deel)certificaat dat een belangrijke troef kan zijn op de arbeidsmarkt.

Activiteiten

Talen in CVO Scala is meer dan les alleen. De taalleerkrachten van CVO Scala nemen hun cursisten regelmatig mee op (online) uitstap. Daarnaast organiseren we culturele avonden, spelavonden, voordrachten …

Praktische info - materiaal

Wil je weten met welk handboek we werken in de cursus van je keuze? Hier vind je meer info.

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's)

Vlaams opleidingsverlof (VOV) en opleidingscheques (OC's) zijn enkel mogelijk voor Frans (van niveau 1 tot en met niveau 6), Engels (van niveau 1 tot en met niveau 6) en Duits (van niveau 1 tot en met niveau 6). Andere talen en andere niveaus komen niet in aanmerking. Meer info vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!