CURSUS

Trendy koken

Vakgebied Culinair / Opleiding Creatief Koken

Wat leer je in deze cursus?

Wil je kennismaken met de klassiekers uit grootmoeders keuken met een hedendaagse, moderne toets? Dan kan je hier terecht! Zowel alledaagse Europese en niet-Europese gerechten als feestelijke gerechten staan op het programma, zodat je je huisgenoten en gasten bij elke gelegenheid iets heerlijks kan voorschotelen! Deze module bevat tal van tips om met gewone producten een bijzondere maaltijd te bereiden. De presentatie van de gerechten onder het motto “het oog wil ook wat" komt zeker aan bod. Iedere les bereid je een volledig menu dat bestaat uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan een aperitief met bijhorende hapjes.

Bekijk hier enkele foto's

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!