- 3
- Initiatie ontvangst en bediening van gasten
CURSUS
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Culinair / Kok
Officiële benaming: Kok / Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Wat leer je in deze cursus?
In de module Restaurant à la carte word je voorbereid op het echte leven in de keuken. Je leert omgaan met de gezellige drukte van een restaurant en verwerkt ingrediënten tot heerlijke gerechten. Daarnaast leer je serveertechnieken en zaalbereidingen in een uiterst aangenaam kader met gastronomische producten van de beste kwaliteit. Dit is een uiterst boeiende module die je echt laat proeven van de horecawereld.
Bekijk hier enkele foto's
Hou me op de hoogte!
Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?
Vul het formulier inMeer info?
Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.
Kosten, financiering en betaald educatief verlof
Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.
Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.
Diplomagerichte opleiding
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs?
Dan kan je dat alsnog
behalen door ook de opleiding Aanvullende Algemene Vorming te volgen. De
combinatie van beide opleidingen leidt tot een diploma secundair onderwijs.
Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!