CURSUS

Initiatie Wijnkennis en -degustatie

Culinair / Wijnkenner

Officiële benaming: Sommelier / Initiatie Wijnkennis en -degustatie

Wat leer je in deze cursus?

In deze module leer je wat wijn is, hoe wijn bereid wordt, welke druiven er gebruikt worden en waarom er enorme prijsverschillen kunnen zijn. Je leert wijn uit verschillende wijnregio’s kiezen, degusteren en ontleden. Na deze module open je een fles op de correcte wijze naargelang de wijn en kies je de juiste glazen.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar culinair@cvoscala.be.

Kosten, financiering en betaald educatief verlof

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!