CURSUS

Video 2

Vakgebied Fotografie / Opleiding Videobewerking

Wat leer je in deze cursus?

In Video 2 bouw je verder op wat je leerde in Video 1. Je leert een slowmotion filmen en hoe je kleurcorrecties kan uitvoeren. Om je film boeiender te maken, maak je ook gebruik van visuele effecten. In Fusion, wat een onderdeel is van DaVinci Resolve, leer je hoe je een greenkey montage maakt. Ten slotte leer je de basisprincipes van geluidscorrectie aan de hand van Fairlight. Zo kan je je film van een voice-over voorzien.

Bekijk hier enkele foto's

Hou me op de hoogte!

Zijn de inschrijvingen al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden?

Vul het formulier in

Meer info?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur een mailtje naar fotograaf@cvoscala.be.

Vrijstellingsproeven

Heb je al voorkennis en wil je een vrijstellingsproef afleggen voor een of meerdere modules? Registreer je via dit formulier en dan leggen we een afspraak vast.

Digitale brochure

Download hier de digitale brochure van de opleiding Vakfotograaf.

Eindwerken cursisten

Bekijk hier de prachtige eindwerken van onze cursisten Portfolio.

Activiteiten en PhotoTalk

Fotografie in CVO Scala is meer dan les alleen. We organiseren regelmatig uitstappen en activiteiten waaronder de thema-avonden PhotoTalk. PhotoTalk wil fotografen in opleiding, maar ook afgestudeerden en ex-cursisten, uitdagen om een begrip om te zetten in beeld. Iedereen is welkom op deze avonden.

Op de hoogte blijven van onze activiteiten, cursussen en nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!